Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

AND Pastel projesinde yüzde 0,99 oranlı 60 ay vade

AND Pastel projesinde, yılın son kampanyası düzenlendiği duyuruldu. AND Gayrimenkul tarafından İstanbul ilinin Kartal ilçesinde hayata geçirilmiş olan projedeki daireler, 60 ay vadelerle satılıyor.

Merkezî bir konumda yükselen ve çok sayıda sosyal olanağa sahip durumda olan projedeki vadeler, yüzde 0,99 oranlı olarak sunuluyor. Anadolu Yakası’nda inşaatı tamamlanmış olan projedeki konutların anahtar teslimi, hemen yapılıyor. Buna göre projedeki satın alımlarda, yeni yıla yeni evinde girebilecekler.

Anadolu Grubunun bünyesinde kurulmuş olan AND Gayrimenkulün imzasının bulunduğu projede, yedi blok bulunuyor. Geniş balkonları ve yeşil alanlarıyla inşa edilmiş olan projede, 243 adet konut ve 38 adet ticari ünite yer alıyor.

Sık sık düzenlediği kampanyalarla ev alacak olanların yüzünü güldüren ve haberlere konu olan projede, etkinlik alanları, yeşil peyzaj ve diğer sosyal donatılar ön plana çıkıyor.

AND Pastel projesinde sosyal alanlar neler?

Esentepe Mahallesi’ne konumlandırılmış olan projede, alışveriş alanları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, squash, Kişisel Gelişim stüdyoları, etkinlik odaları, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu bulunuyor.

Çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimi için oyun alanlarının bulunduğu projede, site sakinlerinin çocukları, hem kapalı alanda hem de açık alandaki etkinliklere katılabiliyor. Kafeterya, organik bahçe, top sahası ve hamak alanı da projenin sosyal donatıları arasında, site içerisindeki yerini alıyor.

Bahsi geçer durumda olan projenin 45 dönümlük arsa alanının 30 bin metrekaresi, yeşil alanlardan oluşuyor.

Projenin satış ofisi nerede bulunuyor?

Anadolu Grubunun bünyesindeki AND Gayrimenkul tarafından inşa edilmiş durumda olan AND Pastel projesi “Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi, No: 8 KARTAL / İstanbul” posta adresinde bulunuyor.

Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi almak isteyen ilgililer “0850 393 40 00” numaralı telefon hattına bağlanarak AND Pastel projesi hakkında bilgi alabiliyor.

Taşınmaz Haber

Exit mobile version