Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

AND Pastel projesindeki ödemeler bir yıl sonra

Teslimleri hemen yapılan AND Pastel projesindeki konutlar, yüzde 0,64 faiz oranıyla 180 ay vade‎de ödeme seçeneğiyle sunuluyor. Ödemeler, bir yıl sonra başlıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projede yedi blok içerisindeki toplam bin 243 adet konut, 38 adet ticari ünite bulunuyor.

Daire, dükkân ve ofis projesi, 45 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanında bulunuyor.

AND Pastel sosyal donatılar

Kartal’da bulunan projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, squash, Kişisel Gelişim stüdyoları, etkinlik odaları, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu bulunuyor. Kapalı çocuk oyun alanı ve açık çocuk oyun alanının yer aldığı projede kafeterya, organik bahçe, top sahası ve hamak alanı hizmette.

Anadolu Gayrimenkul’ün imzasının bulunduğu projede, sağlık merkezi de yer alıyor. Özel anaokulu ve ticari alanların hizmet verdiği projede, doğal tarım ürünlerinin yetiştirildiği Komşuköy Platformuyla iş birliği yapıyor. Buna göre Yeşil Blok’taki sakinler, Komşuköy Platformunun etkinliklerine katılabiliyor.

Projedeki konut seçenekleri

AND Pastel projesindeki bir odalı ve bir salonlu ev tipleri brüt 67,05 metrekare ile brüt 82,80 metrekare büyüklükleri arasında, iki odalı ve bir salonlu ev tipleri brüt 126,24 metrekare ile brüt 138,26 metrekare büyüklükleri arasında satışa sunuluyor.

Metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlandırılan üç odalı ve bir salonlu ev tipleri, brüt 157,11 metrekare ile brüt 188,31 metrekare büyüklükleri arasında yer alıyor.

AND Pastel projesinde 4+1 ve dubleksler

Esentepe Mahallesi’nde bulunan dört odalı ve bir salonlu ev tipleri brüt 186,44 metrekare ile brüt 232,09 metrekare büyüklükleri arasında yer alıyor.

Erkılıç Caddesi’ne konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu dubleks daire tipleri, brüt 121,89 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

İki odalı ve bir salonlu dubleks daire tipleri, brüt 162,24 metrekare ile brüt 175,14 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Projedeki üç odalı ve bir salonlu dubleks daire tipleri, brüt 191,60 metrekare büyüklüğünde hizmete sunulurken dört odalı ve bir salonlu dubleks daire tipleri ise 206,82 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

AND Pastel nerede?

Adres: Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi, No: 8 KARTAL / İstanbul

Telefon: 0850 393 40 00