Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

And Pastel yüzde 0.79 faiz fırsatı

Başarıları ile adından sıkça söz ettiren And Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilen And Pastel projesinde fiyatlar güncellendi. Yapılan yeni güncelleme ile daire fiyatları 450 bin TL’den başlıyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı projede toplam 1243 adet konuta yer verilmektedir. 250 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip projede toplam 7 adet konut bloğuna yer veriliyor.

İstanbul Anadolu Yakası, Kartal ilçesinde yer alan And Pastel projesi 45 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konumlanmış durumda. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi And Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar 40 katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde bin 243  adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede nerede yer alıyor?

And Pastel projesi Esentepe Mahallesi’nde yer alıyor. Söz konusu olan proje Anadolu Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen konutlar lokasyonu itibariyle Esentepe Mahallesi, Anadolu Caddesi, 34870 Kartal / İstanbul adresinde yer almaktadır.

And Pastel projedeki dairelerin özellikleri

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. And Pastel projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlandı. Projedeki 1+1 dairelerin büyüklükleri 66.5 metrekare ile 118.53 metrekare arasında değişiyor. 2+1 dairelerin büyüklükleri 88.79 metrekare ile 186.54 metrekare arasında değişiyor. 3+1 dairelerin büyüklükleri 143.43 metrekare ile 222.59 metrekare arasında değişiyor. 4+1 dairelerin büyüklükleri 186.54 metrekare ile 206.90 metrekare arasında değişiyor.

Komşunu sen seç kampanyası

And Pastel projesinde daire sahibi olan kişiler, referans olduğu başka bir kişinin satın alacağı daire 1+1 veya 2+1 daire ise 20.000 TL hediye kazanıyor. Eğer satın alınan daire 3+1 veya 4+1 daire ise 30.000 TL tutarında bir hediye kazanma hakkı elde ediyor.

Projeden bir daire satın almamış ve kiracı olarak oturuyorsanız yine kampanyadan faydalanabiliyorsunuz. Referans olacağınız kişinin daire satın alması durumunda 10.000 TL tutarında bir hediyeye hak kazanıyorsunuz.

Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorlar. Kampanya 29 Şubat 2020 tarihine kadar geçerli olacak.

And Pastel projesin daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilen dairelerin fiyatları, daire büyüklüğü, konumu, işçiliği, katı ve cephesi gibi özelliklere göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda.

And Pastel projesindeki 1+1 daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıların beğenisine sunuluyor. Söz konusu projede yer alan 2+1 daireler  640 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan 3+1 daireler  970 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıların beğenisine sunuluyor. Projedeki 4+1 tipindeki dairelerin fiyatları ise 1 milyon 190 bin TL’den başlıyor.

30 bin metrekare peyzaj alanına sahip proje Yeni nesil Mahalle anlayışı ile hayata geçirildi. Konut projesinde çocuklar için özel alanlar, sauna, fitness salonu, hamam, SPA, buhar odası, masaj odası , dinlenme odaları gibi ortak alanlar yer alıyor. Projede ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu da bulunuyor.

Proje kampanyaları hakkında bilgi almak için tıklayınız….

And Pastel projesinde eczane, doktor, poliklinik, sağlık ocağı, kuaför, market günlük ihtiyaçların karşılanabileceği alanlara da yer veriliyor.

Tel: 0850 393 40 00