Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma’ya özel yüzde 40 indirim

Başarıları ile adından sıkça söz ettiren AND Gayrimenkul firması, Bitmeyen Cuma’ya özel olarak And Pastel projesi için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 40 indirim sağlanacak.

Söz konusu olan kampanya 29 Kasım tarihinde saat 19.00’da başlayacak. Projede geçerli olan kampanya 1 Aralık tarihinde son bulacak. Dilerseniz proje detaylarına devam edelim.

İstanbul şehrinin Kartal ilçesinde And Pastel projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi AND Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar 40 katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde bin 243  adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

AND Pastel projesi Esentepe Mahallesi’nde yer alıyor. Söz konusu olan proje Anadolu Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen konutlar lokasyonu itibariyle de alıcısına avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. AND Pastel projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri 8 farklı plandan meydana geliyor. Konutlar 66,5 metrekare ile 222,59 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. And Pastel projesindeki 1+1 konutlar 575 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 687 bin 200 TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar da  1 milyon 29 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 448 bin 800 TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.