Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

AND Pastel’de ekinoks kampanyası

İstanbul’un Kartal ilçesinde, AND Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen And Pastel konut projesi, toplam 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

7 blokta toplam 1243 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde  40’a varan indirim fırsatlarının sunulduğu projede dairelerin brüt alanları 74 ile 204 metrekare arasında bulunuyor. Yaklaşık yüzde 50’si satılan proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

And Pastel konut projesi fiyat bilgisi

Kampanya kapsamında 23 ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasında konut projesindeki 1+1 daireler 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Projeden peşin alımlarda ve sadece 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında 30 adet dairede geçerli olacak ekinoks kampanyasında yüzde 0.99 faiz oranıyla banka kredisinden yararlanarak daire sahibi olunabiliyor. Kampanyaya her daire tipinden 10 adet daire dahil oluyor.

And Pastel konut projesi sosyal donatı özellikleri

2018 yılı Temmuz ayında yaşamın başladığı projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, göl/gölet, kapalı otopark ve golf alanı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Isı pay ölçerin bulunduğu projede ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan And Pastel konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje Kartal metrosuna 300 metre, D-100 Karayolu’na 350 metre, Tem otoyoluna 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Adalar manzaralı olan And Pastel konut projesi, Esentepe Mah. Anadolu Cad. Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.