Kategoriler
Proje Haberleri

AND Pastel’de ödeme kolaylığı

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul’un Kartal ilçesinde inşa edilen AND Pastel projesinde, yüzde 20 peşin indirime ek yüzde 0,59 faiz oranı ile konut kredi süresini yarıya indiren kampanya duyuruldu.

Yeni kampanyayla birlikte 100 bin TL değerindeki bir konut kredisinde aylık 1.950 TL ödemeyle 10 yılda 1,69 faiz oranı ile 234 bin TL olan geri ödeme tutarı, aylık taksit tutarı değişmeden 5 yılda yüzde 0,59 faiz oranı ile 119 Bin TL’ye düşüyor.

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sunduklarını söyledi. Usta, ‘’Tüketicinin üzerindeki yükü daha hafifletmek ve yüksek faiz ortamında ev sahibi olma kararlarını ertelemelerini önlemek için faiz oranını anlaşmalı bankalarımız aracılığyla 0,59’a düşürdük. Tüketicilere 5 yılda tüm ödemelerini tamamlayabilecekleri bir model geliştirdik. Böylece güncel faiz oranı ile tüketicinin 10 yılda ödemeyi planladığı aylık taksit tutarı ile 5 yılda tüm kredi tutarını ödemesini sağlayarak yeni evine hemen kavuşturuyoruz’’ diye konuştu.