Kategoriler
Proje Haberleri

AND Pastel’de yüzde 23 indirim

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında AND Pastel Çocuk Meclisi’nin kapılarını eğlenceli etkinliklerle açtı.

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Kartal ilçesinde hayata geçirilen ve 2018 yılının temmuz ayında sahiplerine teslim edilen konut projesinde, AND Pastel Çocuk Meclisi yeniden kuruldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kurulan ve kendilerine söz hakkının verildiği AND Pastel Çocuk Meclisi ile çocuklar, sandık başına giderek projedeki yaşam alanlarına dair kararlar aldı. Etkinlikte alınan kararlardan bazıları şöyle:

* Projedeki organik bahçe alanlarına çiçekler ekilecek.

* Duvarlara çizgi film kahramanları resmedilecek.

* İhtiyaç sahibi olan çocuklara çeşitli meyve ve kitap yardımı yapılacak.

Miniklerin oy verme deneyimi

Konut projesinin satış ofisinde grerçekleştirilen etkinlikte oy verme deneyimi yaşayan çocuklar, aileleri ile gün boyunca atölyelere, yarışmalara ve oyunlara katılarak eğlenceli bir gün yaşadılar. Etkinlik kapsamında AND Çocukluk Müzesi de kurulurken anne ve babalar çocukluk günlerine döndü.

AND Pastel Çocuk Meclisi’nde çocuklar oy pusulaları ile sandığa giderek oy verme deneyimi yaşadılar. Çocuklar, oyun alanlarının hangi renk olacağına karar vermek için sandığa giderek ailelerine yüzde 23 indirim ile yüzde 0,59 faiz kampanyası hediye etmiş oldu.

Konut projesinin çocuk sakinleri, ihtiyaç sahibi olan minikleri de unutmadı. Çorbada Tuzun Olsun Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine meyve ve sebze gönderme kararı alan çocuklar, bir okula da kitap gönderecekler.

Adalar manzaralı şık proje

Adalar manzarasına sahip olan konut projesi, metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. 7 adet blokta toplam 1243 konuttan meydana gelen konut projesinde, birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Anadolu yakasının en büyük ilçelerinden Kartal’da yer alan ve E-5’in hemen yanında yükselen konut projesi; Sign of the City- ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ gibi birçok ödüle sahip durumda bulunuyor.