Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Anda Park Sultanbeyli projesindeki sosyal donatılar

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Anda Park Sultanbeyli projesinde her biri 11 katlı üç blok bulunuyor. İYS Yapı tarafından hayata geçirilecek projenin içinde 140 adet lüks daire ve 19 adet ticari alan yer alıyor.

Yeşil alanların yoğunlukta olduğu projedeki konutlar 388 bin liradan başlarken projenin 2021 yılının Eylül ayında teslim edileceği belirtiliyor.

Anda Park projesindeki sosyal donatılar nelerdir?

Kameralı ve canlı güvenlik hizmetleri ile korunan Anda Park Sultanbeyli projesinde restoran, kafeterya, oyun parkı, açılır ve kapanır yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness salonu, açık otopark ve kapalı otopark yer alıyor. Teknik servis ekibi ise projede mevcut durumda.

Proje hangi konut seçeneklerini sunuyor?

İki yıl sonra kullanıma tamamen açılacağı belirtilen Anda Park Sultanbeyli projesinde yer alan 2+1 tipindeki konutlar 88 metrekare ile 121 metrekare genişliklerinde, 3+1 tipindeki konutlar 129 metrekare ve 141 metrekare genişliklerinde satışa sunuluyor. Projedeki konutların tavan yüksekliği ise 2,8 metre olarak belirtiliyor.

Projede sunulan ödeme seçenekleri nelerdir?

Satın alımlarda mortgage planının oluşturulduğu projedeki konutlarda yer alan ödeme seçenekleri henüz netlik kazanmış durumda değil.

Projedeki konutların fiyat listesi nedir?

İnşaatı devam eden Anda Park Sultanbeyli projesindeki 2+1 tipindeki konutlar 388.000 TL’den, 3+1 tipindeki konutlar ise 400.000 TL’den başlıyor.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Samandıra’nın ve Sultanbeyli’nin arasında bulunan proje, D-6 Karayoluna yakın bir mesafede konumlandırılıyor.

Birçok okulu, hastaneyi, AVM’yi, kültür merkezini çevresine alan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Aydos Ormanı’na yakın bir mesafede bulunuyor.

Proje; Battalgazi Mahallesi, Karadeniz Caddesi 34935 – Sultanbeyli / İstanbul açık adresinde inşa edilirken aşağıdaki telefon numarasından yetkiliye ulaşabilirsiniz:

0 212 220 05 50

İstanbul’un yeni gelişen yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen Sultanbeyli; iş yerlerine, bağlantı yollarına ve Kartal, Pendik, Tuzla, Kaynarca gibi merkezî yerlere yakınlığıyla tanınıyorken Anadolu Yakası’nın dinginliğini ve huzurunu sakinlerine hissettiriyor.