Kategoriler
Proje Haberleri

Andapark Millet ödeme planı

Trend GYO firmasının imzası ile Andapark Millet projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Bursa ilinin Yıldırım ilçesinde inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki konutlar bu sayede beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar böylelikle zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Bahsi geçen projedeki konutlar alıcılarına düşük faiz oranları ile vadeli bir şekilde sunuluyor. Projede yer alan konutlar dört katlı bloklardan meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Andapark Millet projesi bünyesinde 135 adet konut barındıracak şekilde inşa edilmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Andapark Millet projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş vaziyette. Projede yer alan konutların büyüklükler ise 125 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları 289 bin TL’den başlıyor. Andapark Millet projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 360 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar ise 506 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede yer alan konutlar için 0,98 vade oranı ile 120 ay boyunca taksitlendirme yapmak mümkün.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Millet Mahallesi, Milli Sokak 3074 Ada 8 Parsel’de konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.