Kategoriler
Proje Haberleri

Anemoon Bağlıca banka kredisine uygun

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, Ane Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Anemoon Bağlıca konut projesi, toplam 9 bin 112 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Tek blokta toplam 44 adet daireden meydana gelen projede sadece 4+1 tipte daireler var. Konut projesindeki daireler brüt 207, net 155 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 66’sı satılmış durumda olan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Anemoon Bağlıca konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 575 bin TL ila 620 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Anemoon Bağlıca konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede çamaşır odası ve balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip olan konut projesinde 4 adet de kameriye yer alıyor. Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi butik bir yapıya sahip olarak inşa ediliyor. Konut projesinde yer alan daireler, oturuma hazır halde bulunuyor. Konut projesindeki daireler, geniş mutfakları ve geniş balkonlarıyla da dikkat çekiyor. Projede her detay düşünülmüş durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konuma sahip durumda bulunuyor. Anemoon Bağlıca konut projesi, Bağlıca Mah. 1362. Cad. Etimesgut/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0532 373 51 68 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.