Kategoriler
Proje Haberleri

Anemoon Bağlıca fiyat

İsminden de anlaşılacağı gibi Ankara ilinin Bağlıca mevkiinde Anemoon Bağlıca projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ane Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje Etimesgut ilçesinde yer alıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede bulunan konutlar bir blokta inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan proje toplamda 9 bin 112 metrekarelik arsa alanında yükseldi. Anemoon Bağlıca projesi bünyesinde 44 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen blok zemin üzerine on bir katlı olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Bağlıca Mahallesi’nde inşa edildi. Anemoon Bağlıca projesi 1362. Cadde’de yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tipine uygun olarak tasarlanmış durumda. Anemoon Bağlıca projesinde bulunan konutlar 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 207 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş vaziyette. Anemoon Bağlıca projesindeki 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 575 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan konutların en yüksek fiyatı ise 620 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0532 373 51 68