Kategoriler
Proje Haberleri

Anıl Park Evleri sosyal donatıları

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Anıl Beton imzasıyla hayata geçirilen Anıl Park Evleri konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bloktan meydana gelen projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri mevcut. 126 adet konuttan meydana gelen projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Anıl Park Evleri konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca projede inşaat şirketi bünyesinde yüzde 0,99 faiz oranıyla taksit yapabilmek mümkün.

Anıl Park Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede fitness merkezi, sinema, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik, fitness merkezi, sinema odası, toplantı odası ve hobi odası gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da çok yakın bir noktada inşa ediliyor. Konut projesi; TEM Otoyolu’na 2 dakika, Türk Telekom Stadyumu’na 5 dakika, metroya 5 dakika, Maslak’a 5 dakika, Nişantaşı’na 10 dakika, Levent’e 9 dakika, Mecidiyeköy’e 10 dakika ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Anıl Park Evleri konut projesi, Merkez Mah. Ferman Cad. No: 49 (Fatih Sultan Mehmet Parkı Yanı) Kağıthane/İstanbul) adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 294 27 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.