Kategoriler
Proje Haberleri

Anıl Park Evleri’nde ödeme seçenekleri

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Anıl Beton inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Anıl Park Evleri konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

2 bloktan oluşan projede toplam 116 daire mevcut. Projede 4 adet de ticari birim bulunuyor. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 53 metrekare, 2+1 tipteki daireler ise 82 metrekare ile 87 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Kont projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Anıl Park Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 350 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 2+1 tiptek dairelerin fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor. Projede peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor.

Anıl Park Evleri sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede hobi salonu, toplantı salonu, otopark, sinema salonu, ticari alanlar, fitness salonu, spor salonu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve yeşil alan gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Hidroforlu projede jeneratör ve su deposu da bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da ilgi görüyor. Proje; Türk Telekom Stadyumu’na 5 dakika, metroya 5 dakika, Tem otoyoluna 2 dakika, Nişantaşı’na 10 dakika, Mecidiyeköy’e 10 dakika, Levent’e 9 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 10 dakika, Maslak’a ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

Anıl Park Evleri konut projesi, Merkez Mah. Ferman Cad. No : 49 ( Fatih Sultan Mehmet Parkı Yanı ) Kağıthane/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 294 27 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.