Kategoriler
Proje Haberleri

Anitta Beytepe projesinde teslimler ne zaman?

Anitta Beytepe konutları Nurettin Üçok İnşaat imzasıyla başkent Ankara’da yükseliyor. Bölgenin 5.nci projesi olma özelliğine sahip olan Beytepe projesi 30 daire ve 8 dükkândan meydana gelmektedir. Banka kredisine uygun ödeme seçenekleri sayesinde prestijli bir yaşama adım atmaya hazır olun.

Anitta Beytepe proje özellikleri

Nurettin Üçok İnşaat imzasıyla başkent Ankara’nın en sevilen ilçesi Çankaya’da yükselen konutlar alıcısını prestij sahibi yapmaya hazır. 30 daire ve 8 dükkâna hayat veren konut projesi; 2+1 daireler boyutlarını brüt 130 metrekareden açarken, net 114 metrekare ölçüme sahiptir. 3+1 dairelerde bu boyutlar brüt 161 metrekare, net ise 138 metrekare olarak bildirildi. Son olarak, 4+1 dairelerin boyutları brüt 186 metrekare, net 162 metrekare arasında değişiyor.

Konumuyla dikkat çeken yapı Butik konsept ile yeni trendlere uygun bir şekilde hayat buldu. Üst kalite üzerinden malzeme ve işçiliğin kullanıldığı proje için 5 yıl garantili sistem devrede. Firma tarafından yapılan açıklamada, aidatlar bölgedeki en düşük rakamlarda seyrediyor. Anitta Tepe projesi için birinci sınıf, dünyanın en iyileri arasında yer alan mantolama ve cam sistemi kullanıldı. Bu sayede Ankara’nın soğuk kış günlerinde ısı kaybının önüne geçilecek.

Projenin sahip olduğu sosyal donatılar

Anitta Beytepe projesinde kameralı güvenlik sistemleri 7/24 devrede olup, güvenlik personelleri tarafından çevre korunmaktadır. Ayrıca iki araçlık kapalı otopark alanı sayesinde güvenliğin üst düzeye çıkarılması hedeflenmiştir.

Bina içerisinde asansör olmakla birlikte; konutta merkezi ısıtma ve ısı pay ölçer sistemi bulunuyor. Ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası sayesinde özelleşen alanlar istenmeyen misafirlere karşı da koruma sağlamaktadır. Balkon ile büyütülmüş olan daireler aynı zamanda pandemi sonrasında oluşan yeni emlak trendlerine de cevap veriyor.

Projenin sahip olduğu daire fiyatları

Anitta Beytepe projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. En düşük fiyatın 1 milyon 350 bin TL’den başladığı projede, bu fiyat tercihlere göre 1 milyon 550 bin TL’yi bulmakta. Teslim tarihinin 2020 Ekim ayında başlatılacağı bilgisi verilirken, özel ödeme yöntemlerinin geliştirildiği projeden ev sahibi olmak için;

Detaylı bilgi:

0312 236 64 01