Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Balkan lansmana özel fırsatlarla satışta

Btg Anka Balkan projesi BTG İnşaat tarafından hayata geçirilen bir konut projesi olmaktadır. Bursa konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi 10 bin 657 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Projede daire tipleri neler, daire fiyatları ne kadar? Daireler ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

10 bin 657 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde 7  konut bloğunda toplam 206 adet daire yer almaktadır. Ayrıca proje yer alan konutlar ki tip olacak şekilde projelendirilmiştir. Bu kapsamda projede yer alan daireler üç farklı büyüklüklerdeki 3+1 ve 3+1 dubleks tip dairelerdir.

Bursa Nilüfer konut projesinde yer alan konutların inşaatı tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesinin 2022 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Bununla birlikte 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 ve 212 metrekaredir. Deprem ve yalıtım yönetmeliklerine tamamen uygun olarak inşa edilen bu bloklar bir site alanındadır. Sitede çocuklar için açık ya da kapalı oyun alanları, spor salonu, futbol ve basketbol sahaları ile kapalı otopark hizmeti vardır.

Önemli sosyal alanlara sahip olan site alanında 7 / 24 güvenlik hizmeti de bulunmaktadır. Oldukça güvenli olan site alanı, ayrıca kamera gözetimi altındadır. Daireler ise ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve 1. sınıf kalitede zemin malzemeleri mevcut olmaktadır.

Anka Balkan fiyatları ne kadar?

Nilüfer konut projesinde daire fiyatları, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 609 bin TL’den başlamaktadır.

146 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 609 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

180 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dubleks daireler 725 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

212 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dubleks daireler ise 745 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.  Anka Balkan Btg projesi henüz konut kredisi kullanmaya uygun değildir.

Anka Balkan nerede yer alıyor?

Bu proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Balkan Mahallesi’nde yer almaktadır. Akbaş Sokak ile Lalezar Sokak arasında olan bloklar, pek çok mekanla kısa mesafededir. Örneğin Hancı AVM, Nene Hatun Camii, Şahinler Anadolu Lisesi ve Gold Life Bulvar konutları buraya oldukça yakındır. Ayrıca Atatürk Bulvarı ve İzmir Yolu Caddesi de proje konumuna oldukça yakın mesafedeki önemli alanlardır.

Alıcılarını bekleyen Anka Balkan konutları hakkında detaylı bilgi için 444 9 284 numarası iletişime açıktır. Bununla birlikte BTG İnşaat’ın satış ofisi de ziyaret edilebilir. Konut projesinin satış ofisi, 23 Nisan Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, No: 4 A / C 1, Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız.