Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Balkan satılık daire fiyatları ne kadardır?

Anka Balkan projesi, BTG İnşaat tarafından hayata geçirilen bir daire projesi olmaktadır. Tam olarak 10.657 m2’lik alan üzerinde yükselen 7 blokta 206 tane konut mevcuttur. Ayrıca proje kapsamındaki tüm daireler 3 + 1 odalıdır. Bursa Nilüfer satılık daire türleri arasında en avantajlı seçeneklerden olan bu dairelerin teslimi Eylül 2022’de başlayacaktır. Bununla birlikte normal dairelerin büyüklüğü brüt 146 m2  seviyesindedir. Dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 – 212 m2’dir. Deprem ve yalıtım yönetmeliklerine tamamen uygun olarak inşa edilen bu bloklar bir site alanındadır. Sitede çocuklar için açık ya da kapalı oyun alanları, spor salonu, futbol ve basketbol sahaları ile kapalı otopark hizmeti vardır.

Önemli sosyal donanımlara sahip olan site alanında 7 / 24 güvenlik hizmeti de bulunmaktadır. Oldukça güvenli olan site alanı, ayrıca kamera gözetimi altındadır. Daireler ise ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve 1. sınıf kalitede zemin malzemeleri mevcut olmaktadır. Ayrıca iyi bir yatırım seçeneği de olan Anka Balkan konutları özel ödeme koşullarına sahiptir. Fiyatı en düşük olan daireler 590.000 TL’den, en yüksek olan konutlar 680.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkmıştır.

Anka Balkan konutları nerededir?

Bu proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Balkan Mahallesi’nde yer almaktadır. Akbaş Sokak ile Lalezar Sokak arasında olan bloklar, pek çok mekanla kısa mesafededir. Örneğin Hancı AVM, Nene Hatun Camii, Şahinler Anadolu Lisesi ve Gold Life Bulvar konutları buraya oldukça yakındır. Ayrıca Atatürk Bulvarı ve İzmir Yolu Caddesi de proje konumuna oldukça yakın mesafedeki önemli alanlardır.

Proje hakkında detaylı bilgi

Alıcılarını bekleyen Anka Balkan konutları hakkında detaylı bilgi için 444 9 284 numarası iletişime açıktır. Bununla birlikte BTG İnşaat’ın satış ofisi de ziyaret edilebilir. Bu ofis, 23 Nisan Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, No: 4 A / C 1, Nilüfer – Bursa adresindedir.

Benzer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.