Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Balkan satışları devam ediyor

Bursa konut projesi BTG İnşaat tarafından hayata geçirilen bir konut projesi olmaktadır. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde yer almaktadır. Anka Balkan projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Balkan konut projesinde satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Nilüfer konut projesi 10 bin 657 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  10 bin 657 metrekarelik arsa üzerinde toplam 7 adet konut bloğu yer almaktadır. Yedi adet konut bloğunda ise toplam 206 adet daire yer almaktadır. Ayrıca proje kapsamında yer alan konutların tamamı 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Bununla birlikte normal dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 metrekare ve 212 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir.

Deprem ve yalıtım yönetmeliklerine tamamen uygun olarak inşa edilen bu bloklar bir site alanındadır. Sitede çocuklar için açık ya da kapalı oyun alanları, spor salonu, futbol ve basketbol sahaları ile kapalı otopark hizmeti vardır.

Önemli sosyal donanımlara sahip olan site alanında 7 / 24 güvenlik hizmeti de yer almaktadır. Oldukça güvenli olan site alanı, ayrıca kamera gözetimi altındadır. Daireler ise ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve 1. sınıf kalitede zemin malzemeleri mevcut olmaktadır.

Anka Balkan fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, konutun bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda konut projesinde satılık daire fiyatları 649 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan 146 metrekare 3+1 tip daireler 649 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

212 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 765 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede lansmana özel fırsatlar da devam etmektedir.

Anka Balkan nerede yer alıyor?

Bu proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Balkan Mahallesi’nde yer almaktadır. Akbaş Sokak ile Lalezar Sokak arasında olan bloklar, pek çok mekanla kısa mesafededir. Örneğin Hancı AVM, Nene Hatun Camii, Şahinler Anadolu Lisesi ve Gold Life Bulvar konutları buraya oldukça yakındır. Ayrıca Atatürk Bulvarı ve İzmir Yolu Caddesi de proje konumuna oldukça yakın mesafedeki önemli alanlardır.

Bu ofis, 23 Nisan Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, No: 4 A / C 1, Nilüfer – Bursa adresindedir. Bursa Nilüfer’de yer alan konut projesinin 2022 yılı Eylül ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Alıcılarını bekleyen Anka Balkan konutları hakkında detaylı bilgi için 444 9 284 numarası iletişime açıktır. Bununla birlikte BTG İnşaat’ın satış ofisi de ziyaret edilebilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız