Kategoriler
Proje Haberleri

Anka İnşaat Yakut Evler satışları başladı

Anka İnşaat Yakut Evler projesi, lüks mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Balıkesir Karesi’de bulunan proje Anka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bu müstakil konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu müstakil konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 313 metrekare ile 350 metrekare olmaktadır. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 170 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, uydu ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Konutlarda büyük pencereli, balkonlu yaşam ve hobi alanı bulunmaktadır. Ailenizle birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz size özel bahçe alanı bulunmaktadır. Konutlarda plak döşeme uygulaması yapılmaktadır. Bu döşeme avantajlı ve dayanıklı bir döşeme çeşididir. Ayrıca asmolen köpük kullanılmaz ve dayanıklılığı üst seviyeye çıkarmaktadır. 

Anka İnşaat Yakut Evler konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Karesi İlçesi Maltepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar eşsiz şehir manzarasına sahiptir. Civarda market, park ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Anka İnşaat Yakut Evler fiyatları ne kadardır?

Anka İnşaat Yakut Evler projesinde fiyatlar büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 313 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 219 66 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version