Kategoriler
İhaleler

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satılıyor

Ankara’nın yeni yaşam merkezlerinden Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu.

Proje, 1 milyon 260 bin metrekarelik alan ve 2 bin 640 konutu ile Türkiye’nin en büyük kentsel tasarımına sahip. Projede uluslararası standartlarda golf sahası ile tenis kortları, spor vadisi, sağlıklı yaşam merkezi ve öğrenci yaşam merkezi de bulunacak. Projenin ihalesi 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek. İhale koşullarına göre proje pazarlamasında m2/4.000 TL(asgari satış) üzerinden paylaşım garanti ediliyor.

Golfkent; Ankara’nın yatırım bölgesi Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunuyor. Projede kentsel tasarım onaylı, plan ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında konut, villa, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ilkokul, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesis imarlı arsalar satışa sunuldu.

Kat karşılığı, hasılat paylaşımlı ya da arsa olarak satışa sunulan projede, 450 dönüme yayılan uluslararası standartlarda golf sahası bulunuyor. Golfkent, sahası dahil 700 bin metrekarelik yeşil alana sahip. Projede 8 bin 500 metrekareden 52 bin metrekareye 16 konut imarlı arsa ile bin metrekareden 18 bin 500 metrekareye 10 ticari imarlı ada; kent hayatını tamamlayan eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal tesis imarlı adalar bulunuyor.