Kategoriler
İhaleler

Ankara Sincan’da bulunan 13 adet daire icradan satışta

Ankara Sincan’da bulunan 13 adet daire icradan satılmaktadır. Taşınmaz için en düşük muhammen bedel 16 bin 500 lira olarak belirlenmiştir. Basın İlan Kurumu ilan Portalı bir internet sitesinde yer alan ilana göre ise Ankara Sincan’da 13 adet natamam daire icrada satılmaktadır. Bu ilanlar 13 adet olmakla birlikte dairelerin detayları açıklanmaktadır. Gayrimenkul için bir satış günü 29.06.2021 olarak belirlenmiştir. Saat 11.10 ve 11.15 saati olarak da söylenebilir. 2. satış günü 1.08.2021 tarihi olarak belirlenmiştir. 11.10 ve 11.15 saatleri arasında da gerçekleşmektedir.

Taşınmazın Açık Arttırma İlanı

Satılmasına karar verilen bu 13 adet daire cinsi niteliği kıymeti ve adet bakımından önemli özellikleri bu ilanda yer vermişlerdir. Tüm taşınmazların genel özelliklerini detaylı bir şekilde açıklayalım. Satışa konu taşınmazlar Ankara ilinde, Sincan ilçesinde, 373 Ada, 1 parsel, Temelli alıcı Mahalle köy, konumludur. Genel olarak bu konumda satışlar gerçekleşmektedir. Türk Ağa Caddesi’nin 2200 metre doğusunda da yer aldığını söylenebilir. Yakın çevresinde değirmenci oto lastik yıkama dükkânı bulunmaktadır. Malıköy Mahallesi Aksöz Makina fabrikası yer almaktadır. Bu şekilde de çevresinin tanıtmış olabiliriz. Koordinatları 39.7847 ve 32.42002.

Ankara Sincan’da Bulunan 13 Adet Natamam Daire Özellikleri

Söz konusunun parsel üzerinde 2 bloktan oluşan iki bina üzerine kurulduğu A blokta 24 vardır. B Blok 26 tane bağımsız bölümünün mesken bulunduğunu tespit etmişlerdir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın tarafından ise 14.11.2016 tarihlerinde yapı ruhsatı alındığı söylenebilir. Ruhsatın süresinin dolduktan sonra ise 26.05.2009 tarihlerinde her iki blok için de ayrı ayrı ruhsatın alındığı tespit edilmiştir. Ayrıca her iki yapının da ruhsat sürelerinin 13.05.2014 tarihinde olduğu söylenebilir. Yapılan halihazırda ruhsatsız olduğu da tespit edilmiştir. Aynı zamanda söz konusu blokların A Blok bodrum + zemin + 5 normal kat bulunur. B Blok Bodrum + zemin + 6 normal kadın projelendirdiği ve ruhsatlandırılması anlaşılmaktadır. Bu şekilde sizler dairelerin genel olarak özelliklerini bilebilirsiniz.

Ankara Sincan’da Bulunan 13 Adet Natamam Daire Sitesinin Özellikleri

Sitesi genel olarak parsel üzerindeki taşınmazlar. 4.955 metrekare arasında yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara-Eskişehir yolunun 4 kilometre kuzeyinde yer almaktadır. İçerisindeki binaların çok katlı apartman tarzında olduğu da söylenebilir. A blokta bulunan 6 katlı 24 adet ev ve büyük da bulunan 7 katlı 26 adet bağımsız bölümün içerdiği de söylenebilir. Aynı zamanda tüm bloklar tek parça içerisinde toplanmış vaziyettedir. Çevresi kolonlu blok beton ile çevrilmektedir. Aynı zamanda bloklar arasında bahçe zemini toprak zemindir. Bu şekilde çevre düzenlenmesi gerçekleştirilmiştir. Yakın çevresinde ise malıköy yerleşim yeri bulunmaktadır. Bu şekilde sizler sitenin çevresine ve konumunu daha net bir şekilde anlayabilirsiniz.

Ankara Sincan’da 13 Ocak natamam dairenin icradan satılma haberi ilan olarak internet sitesine verilmiştir. Bu şekilde detaylı incelemeler den yararlanarak dairenin satıldığı tarih ve saatte ev sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…