Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ant Yapı İngiltere’de Park Modern projesine imza attı

Ant Yapı, ülkedeki altıncı işi olacak Park Modern projesinin sözleşmesine imzayı attı. Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da faaliyet gösteren Şirketin imza attığı projenin kontrat bedeli, 100 milyon sterlin.

Geçtiğimiz aylarda Rusya’ya yapacağı havalimanından adından söz ettiren Ant Yapı, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni bir projeyi hayata geçirecek. Firmanın ülkedeki en yüksek pahalı projesi olan site alanındaki konutların metrekare başına fiyatı, 49 bin 500 sterline kadar çıkıyor.

Park Modern nereye kuruluyor?

Yurt içi ve yurt dışında büyük projelere imza atmakta olan Ant Yapı’dan yeni bir proje haberi daha geldi. Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olarak nitelendirilen Ant Yapı, İngiltere’deki altıncı işini aldı.

Ultra lüks konutları içerecek olan proje, başkent Londra’da, West End’e konumlandırılıyor. Alışveriş yerleri, iş ve devlet binaları ve eğlence merkezlerinin bulunduğu alan olan West End’e çok sayıda turist geliyor.

Projede neler var?

Ant Yapı’nın inşa edeceği projeyse Londra’nın Kensington Palace Garden tarafına bakan 17 bin 650 metrekarelik arsa alanına kuruluyor. Site alanına 55 adet apartman daire ve 2 adet Town-House konseptli gayrimenkulü alan Park Modern projesinde 57 adet ultra lüks ev bulunuyor.

Projeye 25 metrelik havuz!

Birleşik Krallık’a konumlandırılan projeye 25 metre genişliğinde havuz kuruluyor. Projede, havuzun yanı sıra spor salonu, SPA, sinema salonu ve güzellik-bakım merkezi de kuruluyor.

Restoran, kafe, sağlık merkezi, ağız ve diş sağlığı merkezinin de yer alacağı proje hakkında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

2020 yılı tüm dünyada ezberlerin bozulduğu bir yıl oldu. Ant Yapı olarak pandemi sürecinde dahi çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutmak şartıyla yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz projelerimize hız kesmeden devam ettik. Bugün Rusya, Amerika ve İngiltere’de pek çok projede Ant Yapı imzasını görmek mümkün… Yurt dışında iş yapma koşulları, yasal gereklilikleri ve rekabet ülkemizden çok farklı. Biz yüksek kaliteli işçiliğimiz, inşaat, malzeme kalitemiz ve yurt dışında iş yapmanın bütün gerekliliklerine hızla uyum sağlama becerimizle, buralarda var olmayı ve sürdürülebilir bir büyüme yakalamayı başardık.

Daha önce İngiltere’de gerçekleştirdiğimiz, Belgravia Gate, Apex House, Harcourt House, 13 Eaton Place ve 20-22 Eaton Place projelerimizin ardından 2020’nin son günlerinde kontratını imzaladığımız Park Modern bizim için ayrı bir öneme sahip.

Park Modern 100 milyon sterlin kontrat bedeliyle İngiltere’deki en büyük projemiz olma özelliğini taşıyor. Satışların ilk aşamasında dahi metrekaresi 49.500 sterline varan değerlerde alıcı bulan Park Modern’in, Hyde Park’ın kuzeyinde kalan evler arasında en yüksek bedelle rekor kırdığını söyleyebiliriz.

İngiltere’nin merkezi Londra’da bu denli büyük bir projenin anlaşmasını sağlamak bizim için son derece gurur verici.

2021 yılında da ilk olarak çalışanlarımızın sağlığına yönelik gerekli tüm tedbirleri alıp, yurt içi ve yurt dışındaki projelerimizi taahhüt ettiğimiz sürede teslim etmek için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’de ise Bodrum Anthaven projemizin yeni etaplarını hayata geçireceğiz. Ayrıca Anthaven projemizin içerisinde yer alan ve Türkiye’de dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group ile işbirliği yaptık.

Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection’ın, 2021 yazında Anthaven’da faaliyete geçmesini hedefliyoruz. Bunun yanında İstanbul’da da yeni projeler hedefliyoruz. Hayata geçirmeyi planladığımız yeni projelerle de büyümemizi sürdüreceğiz