Kategoriler
Ekonomi Gündem

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı

Yurt içerisinde ve yurt dışı arasında birçok önemli projeye Ant Yapı imza atmıştır. Ant Yapı tarafından Türkiye’de Radisson Collection Hotel Bodrum yapılandırılmıştır. Ayrıca bu otel Bodrum’da açılışını gerçekleştirmiştir. Yatırım maliyeti 40 milyon dolardır. Türkiye’nin ilk Premium oteli olarak da adını yazdırmıştır. Aynı zamanda Ant Yapı Türkiye’de 6 Turizm yatırımı olduğunu  belirtmiştir. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay bu konu hakkında bir açıklama gerçekleştirmiştir. 2010 yılının turizm alanında gerçekleştirdiği ilk yatırımdan bu yana turizm sektörünün büyümeye devam ettiklerini belirtmiştir. Son 10 yıl içerisinde sektörde ilerleyen başarılı turizm yatırımlarına da imza attıklarını söylemiştir.

Ant Yapı başarılı projelere imza atmaya devam ediyor

Port Alaçatı projenin de ilk butik otelde yer verdiklerini belirterek turizmde adım adım ilerlediklerini bu şekilde kanıtlamıştır. İstanbul’da 200 odalı olan Radisson Collection Hotel ile proje kapsamında ilerlemeye devam etmektedirler. Bu projede en önemli özellikle sağlık personeli barındıran bir hizmete sağlamalıdır. Ant Yapının sunduğu bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Bodrum’da açılışını gerçekleştiren bu projenin hizmete açıldığında talep gördüğü de görülmektedir. Aynı zamanda Türkiye’nin turizme katkısı açısından Ant Yapı önemli bir yere sahiptir. Bu zamana kadar 6 turizm yatırımı yapılmıştır. Ayrıca Türkiye’nin tatil açısından turizme katkısı oldukça fazladır. Bu şekilde projeleri ve Bodrumdaki proje detayları da detaylıca incelenebilir.

Radisson Collection Hotel Bodrum ile Türkiye ilklerini yaşıyor

Radisson Collection Hotel Bodrum da Türkiye’de toplam 250 milyon dolarlık Turizm yatırımı gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşamaktadır. Doğa ile iç içe olan ve aynı zamanda modern ve şık tasarımıyla bu otel projesi müşteriye sunulmaktadır. Mehmet Okuyan açıklamasına göre göz bebeği olarak hitap edilen bu proje Bodrum hizmet açılmaktadır. Ülke turizminde önemli katkı sağlayacaklarını düşünerek bu proje hizmete açılmıştır. Ant yapının Türkiye’deki 6 turizm yatırımının açılışını gerçekleştirdiklerini de belirtmek gerekir.

Bu şekilde yeni yatırımlarına devam eden Ant yapının bu seferki projesi detaylı bir şekilde incelenerek yatırım hakkında bilgi sahibi olunabilir. Bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…