Kategoriler
Emlak Haberleri

Ant Yapı’dan İngiltere’ye yeni proje

Uluslararası düzeyde en çok işi hayata geçiren 86 müteahhit firmadan biri olan Ant Yapı şimdi de İngiltere’ye yeni bir proje daha kazandırıyor.

İngiltere’de hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekleyen And Yapı’nın şimdiki projesi Londra’da hayata geçiriliyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’da şehrin en iyi lokasyonlarından biri olan Oxford Street ve Mayfair’in yakınında yer alıyor. 45 milyon Pound yatırım değerine sahip olan konut projesinin 19 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında birçok farklı projeye imza atan Ant Yapı son olarak İngiltere’de yeni bir projeye başlıyor. Harcourt House adı verilen proje Londra’nın en önemli bölgesi Maryleybone’da hayata geçirilecek.

Kral Edward dönemine ait olan 8 katlı yapının içerisinde restorasyon ve düzenleme çalışmaları yapılacak. Dış cephe ile birlikte yapının içinde yer alan orijinal tavan ve şöminenin korunacağı Harcourt House projesi 10 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Toplam 25 adet dairenin yer aldığı Harcourt House projesinde dairelerin dışında ayrıca medikal klinik, spa ve spor salonu da yer alıyor. 2020 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanan Harcourt House projesinin tüm işlerini Ant Yapı üstleniyor.