Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Ant Yapı’dan kampanyaya tam destek

Ant Yapı, konutta indirim amacı ile başlatılan “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” konut kampanyasına hemen teslim iki projesi ile tam destek veriyor!

İnşaat sektörünün önde gelen kuruluşları İNDER, KONUTDER VE GYODER güçlerini birleştirerek başlattığı “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Ant Yapı da iki projesi ile destek veriyor. 15 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Antteras ve Antasya Residence projeleri için yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmak mümkün olacak. Ayrıca kampanyaya özel yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor. 120 aya kadar vadeli konut kredisi kullanmak isteyenlere ise yüzde 0,98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulacak.

Bu kampanyanın yanı sıra yürürlülükte olan KDV indirimi ile Antteras projesinde KDV oranının yüzde 8’e inmesi daire alıcılarına ekstra katkı sağlıyor.

Antteras projesi Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde yer alan arsa üzerinde hayata geçirildi. Projede 4 blokta toplam 88 adet daireden meydana geliyor.

Antteras projesinde kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa, fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası gibi alanlar yer alıyor.

Antasya Residence projesi İstanbul, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de hayata geçirildi. 1., 2.ve 3. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede yer alan Antasya Residence, 50 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa edildi. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden meydana gelen projede avlu, park alanı, kapalı otoparklar, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna, buhar odasın gibi alanlar yer alıyor.