Kategoriler
Proje Haberleri

Antalya Kır Çiçeği Konutları satışları devam ediyor

Konut projesi Tunç Grup firması tarafından Antalya ili, Kepez ilçesi, Hüsnü Karakaş mahallesinde hayata geçirilmektedir. Antalya Kır Çiçeği Konutları projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar devam etmektedir. Projede tanıtıma sunulan daireler proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Antalya Kır Çiçeği Konutları fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Sütçüler’de 2 bin 524 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılmaktadır. Proje iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloğunda ise toplam 24 daireye yer verilmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 100 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamındaki daire içlerinde vestiyer, ankastre set, spot aydınlatma, klima, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi özellikler yer almkaktadır.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Site içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, oyun parkı, barbekü, kamelya gibi sosyal donatılara yer verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi hizmetler de sunulacaktır.

Antalya Kır Çiçeği Konutları fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 790 bin TL,

Brüt 125 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Antalya Sütçüler’de konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 345 55 01 ve 0532 232 83 17 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…