Kategoriler
Toki Haberleri

Antalya Korkuteli Toki kura sonuçları

81 ilde hayata geçirilecek olan 100 bin toplu konut projesi kapsamında ihalesi yapılarak inşa edilecek olan Antalya Korkuteli Toki Konutları projesinde kuralar bugün çekiliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilecek olan toplu konut projesinde bulunan  daireler için kura çekilişi yapılacak. Antalya Korkuteli Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Antalya Korkuteli Toki Evleri projesinde toplam 228 adet konuta yer veriliyor. 228 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Antalya İli, Korkuteli İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Antalya Korkuteli Toki Evleri projesinin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Antalya Korkuteli Toki Konutları projesinde yer alan 228 adet konutun hak sahipliği kura çekilişi 08 Haziran 2020 tarihinde Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi sonucu Antalya Korkuteli Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 08 Haziran 2020 tarihinde Pazartesi günü Saat 10:00’da başlayacak.

Antalya Korkuteli Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan bu dairelerden 160 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Geri kalan 68 adet daire ise 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Antalya Korkuteli Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

2+1 konutların kura listesi için tıklayınız…

3+1 konutların kura listesi için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Antalya Korkuteli Toki Evleri projesinden konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Antalya Korkuteli Toki kura sonuçları

Antalya İli, Korkuteli İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.