Kategoriler
Proje Haberleri

Antoryum Park 5 satışları devam ediyor

Antoryum Park 5 geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Kocaeli konut projesi Votek Mimarlık İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Barbaros Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Konut projesi Antoryum Park 2 ve 3 projesinin hemen yanında yer alan alan üzerinde inşa edilmektedir. Kocaeli konut projesinde 2+1 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 100 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler brüt 135 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 dubleks daireler brüt 165 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 tip dubleks tip daireler ise brüt 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Seramik zemini, geniş mutfağı ile istediğiniz ferahlığı sizlere sunmaktadır. Bu ev içerisinde toplamda 1 adet banyo bulunmaktadır. Site içerisinde olan bu evin çeşitli özellikleri de bulunmaktadır. Mutfak doğalgaz sistemi de bu evin içerisinde bulunmaktadır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir ve dikkat çekmektedir. Evin bir diğer özelliği de çelik kapı kullanılmasıdır. Sizlere doğa ile iç içe olan evler sunulmaktadır. Aynı zamanda konumu dolayısı ile ulaşım kolaylığı da sağlamaktadır. Genel olarak evin içi ve dışı modern tarzda döşenmiştir. Odaların içi geniş ve konforludur. Park ve yeşil alanları bulunan bu evler sizin için oldukça uygundur. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma kullanılmaktadır. Bu şekilde evin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Antoryum Park 5 fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları  450 bin TL’den başlamaktadır.

135 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 525 bin TL’den başlamaktadır.

165 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 625 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 220 metrekare brüt büyüklüğe sahip 4+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 950 bin TL’den başlamaktadır.

Fiyatı yaklaşık olarak 425 bin lira civarındadır. Detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Antoryum Park 5 konumu hakkında

Bu projedeki ev satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Bu evlerin konumu sayesinde eczane ve hastane gibi sağlığınızı güvence altına alan yerler yürüme mesafesindedir. Aynı şekilde acil bir duruma karşı itfaiye ve polis merkezide oldukça yakındır. Sizler dilediğiniz gibi parka ve semt pazarına giderek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Belediye ve şehir merkezine oldukça yakın olan bu evler sizlere kolaylık sağlamaktadır. Kendinize vakit ayırmak açısından park ve spor salonu da oldukça kısa bir mesafe bulunmaktadır. Ayrıca evin yakınlarında cami de bulunmaktadır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş seçeneğinden de yararlanmanız mümkündür. Doğa ile iç içe olan evler sizlere hem doğa hem de şehir manzarası sunmaktadır. Ayrıca sahile olan yakınlığından dolayı deniz manzarası da vardır.

Antoryum Park 5 projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 264 86 86 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version