Kategoriler
Proje Haberleri

Antre Albayrak fiyat

Denizli Coşkunlar İnşaat firmasının imzası ile Antre Albayrak projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde yaşama kazandırılmış durumda.

Tek bloktan meydana gelen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkan da barındırıyor. Giriş katını ticari konut olarak alıcılarına sunan proje dört katlı olarak yaşama kazandırıldı. Proje bünyesinde 12 adet konuta yer verecek şekilde inşa edilmiş durumda. Dairelerin yanı sıra bünyesinde ticari konutlara da yer veren proje, bu bağlamda alıcıların ilgisini çekiyor. Aynı zamanda yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projedeki konutlar özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken alıcıların dikkatinden kaçmıyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Adalet Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Antre Albayrak projesinde bulunan daire ve ticari alanlar 10043 sokak, no:8/6’da hayata geçirilmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşuyor. Antre Albayrak projesinde bulunan konutlar 3+1 daire tipinde hayata geçirilmiş durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların büyüklükleri ise 150 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 3 bin 733 TL olarak belirlendi. Antre Albayrak projesinde yer alan konutların fiyatları ise 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan daire ve ticari konutların çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda projede bulunan daire ve ticari konutların tümü hemen teslim durumunda alıcı ve yatırımcılarına sunulmakta. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz veya daire ile ticari konutlar hakkında soracağınız sorular varsa numaralı telefon hattını arayabilir, gerekli bilgileri alarak sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.