Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Antwell İyi Yaşam Evleri, yılın “En İyi Rezidans”ı seçildi

Ant Yapı’nın yeni rezidans projesi Antwell İyi Yaşam Evleri, Sign of The City Awards 2019 yarışmasında “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Ödül Ant, Yapı Kurumsal İletişim; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Koordinatörü Fatma Çelenk ile Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen’e takdim edilirken ödül töreni ise 11 Aralık Çarşamba günü akşam saatlerinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da düzenlendi.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Antwell İyi Yaşam Evleri projesindeki daireler 13 katlı ve yatay mimarili tek bloktan bulunurken projede 157 adet rezidans ve 13 adet ticari birim yer alıyor. Projedeki 1+0 daire tipleri 56 metrekarede; 1+1 daire tipleri 72 metrekare genişliği ile 95 metrekare genişliği arasında alıcıya sunuluyor. 

Projedeki 1+0 daire tiplerinin fiyatları 740 bin liradan alıcılara sunulurken 1+1 daire tipleri 1 milyon 175 bin liradan, 2+1 daire tipleri ise 1 milyon 460 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Ankastre beyaz eşyasıyla beraber teslim edilen konutlarda akıllı ev sistemi ve rezidans hizmetleri bulunuyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Antwell İyi Yaşam Evleri projesinde sağlık hizmetleri de yer alıyor. Sağlık hizmetleri için Acıbadem Sağlık Grubuyla anlaşılan projede, mobil sağlık ekibi bulunuyor. Düzenli doktor muayenesinin olduğu projede tetkik ve laboratuvar destek hizmetleri, hemşire ve hasta bakıcı hizmetleri, fizyoterapi ve diyetisyen hizmetleri veriliyor.

Yatılı refakatçi hizmetlerinin de verildiği Acıbadem Mobil Sağlık ekipleri, ambulans ihtiyaçlarına da karşılık veriyor.

Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj ve terapi odaları yer alırken bahçe ve çatı teraslarında kafeterya ve restoran alanları bulunuyor. Projede ayrıca kütüphane, özel sinema odası, çok amaçlı alanlar, hobi ve sanat atölyeleri de mevcut durumda.

Proje 19 bin metrekare genişliğinde bir arsa alanına sahip.

Antwell İyi Yaşam Evleri Nerede?

 Satış ofisinin Ünalan Mahallesi, Çağla Sokak, No: 1 Üsküdar / İstanbul açık adresinde bulunduğu projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0216 630 67 67