Kategoriler
Proje Haberleri

Antwell Life Care Residence ödeme seçenekleri

İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Çamlıca’da, Ant Yapı şirketi imzasıyla hayata geçirilen Antwell Life Care Residence konut projesi, toplam 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

13 katlı tek bloktan meydana gelen projede 157 adet rezidans ve 13 adet ticari ünite mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinde 1+0 tipte, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+0’lar brüt 56, net 29 metrekare, 1+1’ler brüt 89, net 47 metrekare, 2+1’ler brüt 124, net 67 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 17’si satılan konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Antwell Life Care Residence konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+0 tipteki daireler 628 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 1+1 tipteki daireler 1 milyon 48 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 2+1 tipteki daireler ise 1 milyon 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesindeki daireler banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Ayrıca şirket bünyesinde yüzde 20 peşinatla 24 ay vade farksız taksit yapabilmek de mümkün.

Antwell Life Care Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı mevcut. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Proje bir sağlık rezidansı olarak inşa ediliyor. Proje, Acıbadem Sağlık Grubu’nun ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Projede güvenlik, çocuk oyun alanı, restoran, kafe, sauna, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, teras ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan projede rezidans hizmetleri mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın noktada yer alan proje, birçok alışveriş merkezi ve AVM’ye de kolay ulaşılabilir bir konumda inşa ediliyor.

Antwell Life Care Residence projesi, Ünalan Mah. Çağla Sok. 34700 Çamlıca-Üsküdar/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 0216 630 67 67