Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Antwell Life Care Residence satışta

Ant Yapı tarafından İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çamlıca’da hayata geçirilecek olan Antwell Life Care Residence projesi Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor

Zengin sosyal donatılar ve rezidans hizmetlerinin yanında, Antwell sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına da cevap verecek şekilde tasarlanan Antwell Life Care Residence projesi sağlık hizmetinin yakınında olmasını isteyen ve bu hizmete ihtiyaç duyacağı günlere yatırım yapmayı planlayanlara; güven, sağlık ve konfor dolu, özel bir yaşam alanı sunuyor.

Çamlıca’da Emaar Square’in hemen yanında ve Çamlıca İş Merkezi’nin karşısında yer alacak Antwell Life Care Residence projesinde Acıbadem Sağlık Grubu ile işbirliği yapıyor.

Toplam 19 bin metrekare inşaat alanına sahip Antwell Life Care Residence projesi 3 bodrum kat, zemin, 8 normal kat ve çatı katı olmak üzere toplam 13 kattan meydana geliyor. Projede 157 adet rezidans daire ve 13 adet ticari ünite bulunuyor.

1+0, 1+1 ve 2+1 rezidans seçeneklerine yer verilen Antwell Life Care Residence projesinde 7 / 24 güvenlik, hobi alanları, sosyal alanlar ve eğitmen desteği alabilecekleri spor tesisleri bulunuyor.

Ant Yapı halihazırda Rusya’da inşaatı devam eden Domodedovo havalimanı dahil 23 proje bulunuyor. İngiltere’nin başkenti Londra’da yaklaşık 145 milyon pound (yaklaşık 200 milyon dolar) değerindeki projelerde de çalışmalar devam ediyor.

Amerika’da ise Florida-Miami ile New York’ta yaklaşık 150 milyon dolarlık taahhüt işleri için iş geliştirme çalışmaları devam ediyor.