Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Antwell’de sağlık hizmetleri yanı başınızda

Antwell projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Üsküdar ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Ant Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Antwell projesi bünyesinde 157 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje on üç katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Ünalan Mahallesi’nde inşa ediliyor. Proje O1-O2 Çamlıca Bağlantısı’nda konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Antwell projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 56 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiyor.

Projede 1+0 tip daireler 56 metrekare, 1+1 tip daireler metrekare, 2+1 tip daireler 124 metrekare büyüklüğe sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+0 tip konutların fiyatları 628 bin TL’den başlıyor.

Antwell projesinde yer alan 1+1 tip konutlar 848 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 460 bin TL’den başlıyor.

Projede fitness salonu, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, 7/24 sağlık hizmeti gibi özellikler yer alıyor. Projede Acıbadem güvencesi ile 7/24 ambulans hizmeti, hemşire hizmeti, doktor muayenesi, hasta bakıcı hizmeti, refakatçi gibi hizmetler yer alıyor. Söz konusu projede yer alan daireler 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin satış ve kiralama ofisi Ünalan Mahallesi, Çağla Sokak, No:1 Üsküdar / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0216 630 67 67