Kategoriler
Gündem

Antwell’in reklam filmi: Yaşlılar dans edemez mi?

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antwell konut projesinin ilk reklam filmi yayımlandı. İnternet ve televizyonlarda yayına verilen projenin ilk reklam filmi “Yeniden Başlasın” sloganını mizahi dille anlatıyor.

Çamlıca ilçesinde yer alan projenin, farklı yaşam tarzlarına ve farklı taleplere yanıt verebilme; her yaştaki insanlara sağlıklı ve üretken hayat sunma amacını taşıdığı belirtiliyor. Titrifikir reklam ajansı tarafından üretilen ve Filmhakika tarafından yapımı üstlenilen reklam filmi, yaşlılara karşı oluşan toplumsal yargıları eğlenceli bir dille eleştiriyor.

Reklam filmi, sosyal donatılara ve site içerisindeki sosyal ilişkilere değiniyor.

Antwell reklam filminin içeriği

Film, tek seanstan oluşuyor. Reklam senaryosu annesi ve babası Antwell konutlarına yeni taşınmış ve orta yaşlarda bulunan birinin lobiyle olan telefon görüşmesinde geçiyor. 

Annesi ve babasına ulaşamayan bir kadın, projenin lobisini arıyor. Annesi ve babasının dans kursunda olduğunu öğrenen kadın, duyduğuna inanamıyor ve yaşlı ailesinin bilgilerini yenileyerek tekrar soruyor. Lobi görevlisi, kadına dans kursundan önce havuza gittiklerini de ekleyerek projedeki komşuluk ilişkilerine dair mesaj veriyor. Reklam filminin sonunda benzer bir durum yaşayan orta yaşların sonundaki bir adam da annesine ulaşamadığına dair lobiye telefon açıyor.

Reklam senaryosunun ardından projeye dair kısa görsellerle beraber reklam metni giriyor. Reklam filminin metni şöyle:

“Sizin için hayat yeniden başlıyor. Antwell‘in sosyal alanları, aktivite merkezleri, kişiye özel yemek menüleri ve 7/24 sağlık hizmetleriyle güvende ve iyi yaşayın; genç hissedin.”

Fırat Mançuhan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin yaratıcı ekibi Gökhan Tosun ve Cemre Yardımcı’dan oluşuyor. Film künyesinde yer alan ekip lideri ise Andaç Erkök oluyor.

Antwell Life Care Residence projesi 

Reklam filmine konu olan Antwell Life Care Residence projesi 13 katlı ve yatay mimarili tek bloktan oluşuyor. Projede 157 adet rezidans ve 13 adet ticari birim bulunuyor. 

Projenin satış ve kiralama ofisi Ünalan Mahallesi, Çağla Sokak, No: 1 Üsküdar / İstanbul açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasını arayarak proje ile ilgili yetkiliye ulaşabilirsiniz:

+90 216 909 45 45

Ayrıca, proje hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.