Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Ap Sea Gate havuzlu müstakil villa seçenekleriyle hayat buluyor

Ap Sea Gate projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde Şani İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş. güvencesiyle hayata geçiriliyor. Türkiye’de turizm cennetleri arasında ilk akla gelen Bodrum’da yükselen konut projesi, son dönemlerde popülaritesini büyüten tatil bölgesi Gündoğan’da yer almaktadır. Henüz inşaat aşamasında bulunan projede anahtar teslim yılı 2022’yi bulacak.

Ap Sea Gate proje özellikleri

Bodrum’un, en sevilen tatil beldelerinden birisi olan Gündoğan’da hayat bulan konutlar, toplamda 43 daireyi barındırmaktadır. Şani İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş. güvencesi altında yeni alıcılarını bekleyen konut projesi, berrak suyu ve geniş kumsalı ile iyi bilinen Gündoğan plajına yürüme mesafesindedir. Harcanacak zamanı 7-8 dakikaya uyarlayan firma, aktivite alanlarını yaşam sakinleri için genişletiyor. 1 ve 2 kat arasında değişen konut tasarımları, alıcılarına daire tiplerini 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında sunmaktadır. 2 oda 1 salon dairelerin minimum metrekaresini 125 ile başlatan firma boyutları büyüterek 148 metrekareye kadar çıkarttı. 3 oda 1 salonlarda 157 metrekarelik sabit boyut, 4 oda 1 salonlarda 273 metrekareye kadar yükseliyor. Projede 2+1 tip dairelerin fiyatları 269 bin dolardan başlıyor.

Projede sosyal donatılar

Ap Sea Gate projesi, denize ve plaja 600 metrelik bir mesafede, 19 bin 481 metrekarelik arsanın üzerine konumlandırıldı. Toplam 43 daireden 38 adedi 2+1 bahçeli flat olup, 5 adedi müstakil havuzlu 3+1 villadan oluşturuldu. Sosyal alanlarını genişletmeye karar veren firma; yüzme havuzu, masa tenisi ve açık spor ile güneşlenme alanlarını hizmete sokacak. Benzer projelerden ayrılan özellikleriyle öne çıkmaya devam eden sosyal donatılar, müstakil ısıtmalı bir havuz seçeneği gibi ayrıcalıkları da getiriyor. Kapıya gelen otopark ile komşularla ilişkilerin daima sıcak kalacağı bir projede aynı zamanda geniş bahçelere sahip olma fırsatı yakalanabilir. Doğrudan bahçeye çıkılan flatler, müstakil villalar ve seçkin komşular hemen kapınızda.

Yerden ısıtmalı daireler

Ap Sea Gate projesi tüm zarafetiyle yeni alıcılarına kapılarını açtı. Seçkin komşulara sahip olmak isteyenleri özel olarak karşılayan firma, 2+1 bahçeli flat dairelerde yerden ısıtmalı iç mekan özelliğini geliştirmiştir. 64 metrekare ile 209 metrekare arasında değişen bahçe ve geniş balkon fırsatlarının yakalandığı daire seçenekleri, 3+1 havuzlu müstakil villa ile genişletildi. 400 metrekareye yükselen bahçeler ve 4×7 metre özel havuzla taçlandırılan alanlar, yerden ısıtma sistemini koruyor. Projeye dair bilgi edinmek için aşağıdaki iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.

Detaylı iletişim:

Proje Gündoğan Mahallesi, Kızılburun Caddesi, 31 Sokak, Gündoğan – Bodrum / Muğla adresinde yer alıyor.

Tel: 0541 841 06 06

“Ap Sea Gate havuzlu müstakil villa seçenekleriyle hayat buluyor” için 2 yanıt

Merhaba Nur hanım,

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0541 841 06 06 numaralı veya 0552 718 76 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.