Kategoriler
Emlak Haberleri

Apec Uskumruköy ön talep topluyor

Apec Yapı tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumruköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Apec Uskumruköy projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Apec Uskumruköy projesinde toplam 140 adet daireden meydana gelecek olup projedeki dairelerin fiyatları ise henüz açıklanmadı. Projede normal daireler ve villalar yer almaktadır.

Satılık daire fiyatları belli olmayan Apec Uskumruköy projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin yer alması beklenmektedir. tahmini olarak 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması ve alıcılarına teslim edilmesi beklenen projedeki dairelerin alanları da 138 metrekareden başlıyor 280 metrekareye kadar yükseliyor.

Bahçe dubleks, çatı dubleks ve villaların yer alacağı Apec Uskumruköy projesi Sarıyer İDO’ya 10, Hacıosman metro istasyonuna 12, Maslak’a ise 20 dakika mesafede, Belgrad Ormanı’nın ise arkasında yer almaktadır.

Fiyat ve ödeme seçeneklerinin henüz belli olmadığı Apec Uskumruköy projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0212 280 22 00