Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Aqua City Denizli’de teslimler başladı

Sinpaş Yapı tarafından Denizli ili, Merkez ilçesi, Kayalar mahallesinde hayata geçirilen Aqua City Denizli projesinde teslimler başladı.

Aqua City Denizli, Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi olarak öne çıkıyor.  AquaMall Çarşı’da, dünyanın iki büyük kahve zinciri Starbucks ve Carribou Coffee, dünyanın en önemli moda markası H&M, perakende devi Metro Market ve Denizli halkının büyük bir ilgiyle karşıladığı Köfteci Yusuf markaları yer alıyor.

Aqua City Denizli sağladığı sosyal imkanlarla da dikkat çekiyor. Bu imkanlar arasında yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları bulunuyor.

 

Aqua City Denizli’nin en prestijli etaplarından biri olan Aqua Towers, Denizli’nin en yüksek kuleleri olarak dikkat çekiyor.  Aqua Towers, Denizli’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall’un hemen üzerinde yükseliyor. AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden meydana geliyor ve çoğunlukta 1+1 tipindeki daireler yer alıyor.

210 bin 721 metrekare alan üzerinde inşa edilen Aqua City Denizli projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1, 4+1 tipinde toplam 904 adet daire bulunuyor. 72 metrekare ile 241 arasında değişen farklı büyüklüklerdeki dairelerin yer aldığı projede fiyatlar ise 291 bin 200 TL’den başlıyor 1 milyon 331 bin 200 TL’ye kadar yükseliyor.

 

Tel : 444 1974