Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Aquacity Bursa’da yüzde 20 indirim

KDV oranında ve tapu harcında indirim yapılmasının ardından kamu bankalarının faiz oranını 0,98’e indirmesi, sonrasında GYODER, İNDER ve KONUTDER’de aldıkları ortak kararla yüzde 20 indirim kararı alması ile başlayan sürece Sinpaş projelerinden Sinpaş Aquacity Bursa projesi de dahil oldu.

Sinpaş Aquacity Bursa projesi yüzde 5 peşinat ödedikten sonra 10 yıl vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

2 bin 500 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunulan Sinpaş Aquacity Bursa projesinde peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim sağlanıyor.

Sinpaş tarafından Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş’ta hayata geçirilen Aqua City Bursa projesi 7 blokta toplam 508 adet daireden meydana geliyor.

Sinpaş Aquacity Bursa projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 daire seçenekleri bulnuyor. Projede dairelerin alanları ise 63 metrekare 240 metrekare arasında değişiyor.

2020 yılında teslim edilmesi planlanan Aquacity Bursa projesinde kafe ve restoran, fitness salonu, kuaför, market, kapalı yüzme havuzu, hamam, SPA, dinlenme ve çocuk oyun alanları, eczane, aqua park, açık yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 1 974