Kategoriler
Proje Haberleri

Ar-Ya Bağlıca Evleri lüks olanaklarıyla ön plana çıkıyor

Ar-Ya Bağlıca Evleri projesinde 4+1 daireler satışta. Bağlıca bölgesinde konumlu daireler 15 katlı bina içerisinde yer alıyor ve merkezi pay ölçer ile ısıtılıyor. Projede daire özellikleri neler? Proje kapsamında hangi sosyal olanaklar mevcut? Ayrıca projede yer alan daireler konut kredisine uygun mu?

Ar-Ya Bağlıca Evleri daire özellikleri

Projede yer alan lüks 4+1 daireler brüt 242 net ise 173 metrekare alana sahip. 15 katlı bina içerisinde konumlu dairelerde balkon ve iki adet banyo mevcut. Ayrıca projede toplam 1 blok ve 30 adet daire var. Her katta iki daire mevcut. Projede yer alan dairelerde davlumbaz, ocak ve fırın bulunuyor. Bunun dışında vestiyer ve giyinme dolabına sahip dairelerde led aydınlatmalar da ön plana çıkıyor. Isı yalıtımlı cam balkona sahip daireler gelişmiş iç özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ar-Ya Bağlıca Evleri sosyal alanlar neler?

Proje konumuyla şehrin gürültüsünden uzak sakin bir hayat olanağına sahip. Ayrıca yeşil alanları bol proje çocuklar için de ideal. 24 saat güvenlik hizmetine sahip projede her daireye 1 adet açık otopark imkanı var. Ayrıca her daireye 1 araçlık kapalı otopark  da mevcut. Bunun dışında projede jeneratör de var. Ayrıca kamelyalar ve çocuk oyun alanlarına sahip projede çok amaçlı spor alanı da mevcut. Çevre yoluna 300 metre mesafede yer alan daireler sahiplerini bekliyor. Proje alışveriş merkezi, hastane ve market gibi merkezlere yakın konumda yer alıyor. Ayrıca semt pazarı, üniversite, okullar ve belediyeye de yakın proje kısaca şehir merkezinde yer alıyor. Ulaşım merkezlerine de yakın konumdaki proje doğa ile iç içe sakin bir yaşam vaat ediyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan brüt 242 metrekare genişliğindeki 4+1 daireler 990 bin TL fiyat üzerinden satışta. Projedeki daireler inşaat firmasından satışta. Konut kredisine uygun durumdaki  daireler görüntülü arama ile de gezme imkanına sahip. Ayrıca projede daireleri takas yoluyla da satın alabilirsiniz. Projede dairelerin 2021 Ağustos ayında teslimi söz konusu. Detaylı bilgi almak ve lansman fiyatlarından yararlanmak için 0530 975 71 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version