Kategoriler
Proje Haberleri

Arbetta Complexia Datça son daireler satışta

Muğla İli, Datça İlçesi, İskele Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Arbetta Gayimenkul firması tarafından inşa edilmiştir. Arbetta Complexia Datça konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Pendik konut projesi İskele Mahallesi’nde yer alan 30 dönüm arazi üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 124 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Ayrıca daireler deniz manzaralı olup farklı cephe seçenekleri de mevcuttur.  Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Proje Temiz havasıyla bilinen tatil beldelerinden biri olan Datça’da hayat geçirilmiştir. Oldukça büyük site içerisinde olimpik yüzme havuzu, çocuk parkı, spor aletleri, yürüyüş yolları ve açık otopark bulunmaktadır. Aynı zamanda özel güvenlik, teknik servis ve peyzaj bakımı gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Arbetta Complexia Datça konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 90 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Arbetta Complexia Datça Fiyatları Ne Kadar?

Datça konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 249 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede son daireler kaçırılmaz fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Proje kapsamında sınırlı sayıda daireler kalmıştır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Datça İlçesi, İskele mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje denize yürüme mesafesinde, şehir merkezine 2.5 km, markete ve dolmuşa da 200 mt mezafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 528 39 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…