Kategoriler
Proje Haberleri

Arbetta Edremit’te uygun ödeme planı

İsminden de anlaşılacağı gibi Balıkesir ilinin Edremit ilçesinde Arbetta Edremit projesi hayata geçiriliyor. Bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran proje Arbetta Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Proje, altı konut bloğundan meydana geliyor. Modern bir mimari anlayış içerisinde olan proje, alıcıların ilgisini görüyor. Projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen projenin inşaat durumuna gelecek olursak, kaba inşaat tamamlanmış vaziyette. Projede yer alan konut blokları da yedişer katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Arbetta Edremit projesindeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Projede yer alan 1+1 konutlar 50 metrekare büyüklüğe sahip. İnşa edilmekte olan 2+1 konutlar da 98 metrekare büyüklüğe sahip olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutlardan 3+1 olanları ise 133 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Üç farklı plandan meydana gelen konutların fiyatları da üç farklı seçenekten başlıyor. Arbetta Edremit projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki konutlar 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar da 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 385 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme seçenekleri neler?

Projeden konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için uygun ödeme seçenekleri ile taksitlendirme mevcut. Arbetta Edremit projesinde şirket bünyesinde verilecek olan peşinatın ardından 60 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanması ve çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Arbetta Edremit projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 850 549 04 52 numaralı hattı arayabilirsiniz.