Kategoriler
Dekorasyon

Arçelik Imperium Go Plus yeni nesil süpürge

Arçelik yeni nesil süpürge teknolojisinde öne çıkmaya devam etmektedir. Markanın yeni süpürge modeli ile temizlik anlayışı artık çok değişmektedir. Bu yeni ürün sayesinde hem temizlik alışkanlıkları değişmekte hemde farklı bir boyut kazanmaktadır. Bu modelde 210AW emiş gücü sayesinde ana süpürge kadar güçlüdür. Arçelik Imperium Go Plus yeni nesil fırçası ile otomatik olarak zemin tipine göre emiş gücünü ayarlanmaktadır. Böylece kullanım süresi de daha optimum süreye çıkmaktadır.

Arçelik, bu yeni nesil süpürgesini alıcıların beğenisine sunmuştur. Ürün akıllı ekranı, yüksek emiş gücü ve zemin algılama teknolojisiyle her yüzeyde maksimum performans göstermektedir. Yeni nesil süpürge olarak tanımlanan Imperium Go Plus tüketicilerinin beğenisine sunulmuştur. Bu yeni nesil süpürge 210W yüksek emiş gücü sayesinde konutun asıl süpürgesi kadar güçlüdür.

Bu ürün sayesinde temizlik alışkanlıkları kökten değişmektedir. Imperium Go Plus 210AW emiş gücü ile evin ana süpürgesi yerine geçmektedir. farklı fırça tipi ile otomatik olarak zemin tipine göre emiş gücü ayarlanabilmektedir. Böylece kullanım süresi de optimum süreye çıkmış olacaktır. Imperium Go Plus özellikle halılarda yüksek kademeye çıkarak etkin temizlik sağlmaktadır.

Akıllı ekran uyarısı

Gövde üzerinde yer alan ekranından anlık olarak kalan süreyi, emiş modunu ve şarj durumunu görülmektedir. Imperium Go Plus, fırça, boru ve filtre kısmında meydana gelebilecek tıkanma durumlarında kullanıcıyı uyarmaktadır. Bu uyarma işlemi ürünün üzerinde bulunan ekrandaki animasyon ile yapılmaktadır. Ayrıca ürün fırçasız motor teknolojisi (BLDC) sayesinde yüksek performans sağlamaktadır. Ürünün ayrıca da 15, 30 ve 60 dakika olmak üzere 3 kademe ayarı bulunmaktadır. Fırçasında yer alan led ışığı sayesinde ise gözden kaçan veya görülmeyen kirlerin detaylı temizliğinde yardımcı olmaktadır. 28.8V Li-ion pili sayesinde ürün, uzun pil ömrü ile de dikkat çekmektedir.

Hafif ve ağırlık dengeli tasarım

Başka farklı özellik olarak ise yatak ve koltukların alt kısımları gibi temizlenmesi zor alanlara eğilmeden kolay ulaşım sağlanmaktadır. Arçelik Imperium Go Plus, TrayClean® özelliği sayesinde tek elle toz haznesini kolayca boşaltılabilmektedir. Ayrıca hafif olması nedeniyle çekmek veya itmek daha kolay olmaktadır. Hafif ve ağırlık dengeli tasarımı sayesinde büyük kolaylık sağlıyor ve bu özelliği sayesinde süpürgeyi yere çekmek veya itmek için çaba sarf etmeye gerek kalmıyor. Ek aksesuarları ve bükülebilen borusu sayesinde, raflar, masa tezgâhı, koltuk altı, tavan olmak üzere tüm yüzeyleri eğilmeye gerek olmadan temizliyor.

Diğer dekorasyon haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version