Kategoriler
Proje Haberleri

Aren Deluxe Villaları Selçuklu bölgesine değer katıyor

Aren Deluxe Villaları Selçuklu ilçesinde yükselen en gösterişli konutlardandır. Aren Proje & İnşaat şirketi, bu lüks konutları satışa sunmuştur. Tam 8 bin 241 metrekare yüzölçümüne sahip olan bir arazide bulunan 14 müstakil villa üst düzey konfora sahiptir. Konutların bahçe kullanım alanları 400 metrekare ile 700 metrekare arasındadır. Villaların her biri için otomatik kapılı garajlar ve açık otopark alanı mevcuttur. Rahatlıkla mangal yapılabilecek geniş alanların bulunduğu müstakil bahçeler aynı zamanda profesyonel peyzaj tasarımına sahiptir.

Konutların mutfaklarında üçlü ankastre seti vardır. Ayrıca bulaşık makinesi ve mobilya ürünleri oldukça kalitelidir. Hırsız ve yangın alarmına sahip olan Aren Deluxe Villaları en iyi yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilmiştir. Laminant, parke ve seramik zemin ürünleri son derece sağlamdır. Bununla birlikte tüm pencereler ısı yalıtımına sahiptir.

Bu villalar Selçuklu’nun neresinde yükselmektedir?

5 + 1 odaya sahip olan, brüt 270 metrekarelik bu geniş villalar Sille Parsana Mahallesi’ndedir. Burası Konya’nın en güvenli ve en gürültüsüz alanlarından bir tanesidir. 14 villalık site alanı Kartal Sokak üzerinde bulunur. İlçenin en büyük ve en yeşil parklarından olan Kelebekler Vadisi Parkı buranın karşısındadır. Sadece 2 – 3 dakikalık yürüme mesafesinde olan Özel Profesyonel Eğitim okulları ise siteye en yakın yerlerdendir. Bununla birlikte Özel Konya Siraç İlkokulu’na ve Özel Konya Formkampüs Okulları’na da yürüyerek ulaşmak çok kolaydır. Villalara en yakın sağlık kurumu ise 34 No’lu Aile Sağlığı Merkezi olmaktdır.

Aren Deluxe Villaları Selçuklu satılık daire fiyatlarına kıyasla ne durumdadır?

Aren Deluxe Villaları Selçuklu projesi lüks konutlardan oluşur. Bundan dolayı fiyatlar ortalamanın üzerindedir. Ayrıca şu an satışa çıkan daireler yüzde 30 peşinat oranına sahiptir. Ücretin geriye kalan yüzde 70’i teslimden sonra ödenecektir. Fiyatlar ise yaklaşık 2 milyon 500 bin TL civarındadır. Konut kredisine uygun olan bu villalar hakkında detaylı bilgi almak için 0546 644 17 10 numarası aranabilir.