Kategoriler
Proje Haberleri

Arena 24 sosyal donatıları

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı’da, 24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena 24 konut projesi, 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede tek blokta 59 konut ve 19 ticari ünite bulunuyor. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1 oda 1 salon home ofisler 56 ile 58 metrekare, 2 oda 1 salon home ofisler ise 85 ile 147 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Arena 24 konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 546 bin 500 TL ila 626 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 35 ve yüzde 50 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay şirket bünyesinde vade yapabilmek mümkün.

Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 20’si satıldı.

Arena 24 konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, restoran, kafe ve tam donanımlı spor salonu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut durumda.

Su depolu, hidroforlu, jeneratörlü ve asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir noktada yer alıyor. Proje; Arena Park AVM, Mall of İstanbul, metro, İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi noktalara oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada inşa ediliyor.

3. Çevreyoluna ve yapımı planlanan Kanal İstanbul projesine de yakın bir noktada bulunan Arena 24 konut projesi, Mahmutbey Cad. Özgün Sok. Halkalı-Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0212 244 24 30 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.