Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Arena Nüans projesi hayata geçiriliyor

Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan Arena Nüans projesi Beylikdüzü’nde 8 bin 532 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projedeki iki blok içerisinde 242 adet daire yer alıyor. Projede ayrıca sosyal tesisler ve 14 adet ticari alan bulunuyor.

Projenin yüzde 70’i yeşil peyzaj alanından yüzde 30’u ise inşaat alanından oluşuyor. Birçok konuma yakın mesafelerde bulunan projenin 2 bin 500 metrekare genişliğinde sosyal alanı yer alıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Site içerisinde çardakların yer aldığı Arena Nüans projesinde çocuk kreşi, resepsiyon hizmetleri, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, fitness, Türk hamamı, tuz odası, buhar odası, sauna, kafeterya ve ev bakım hizmetleri (housekeeping) bulunuyor.

Projedeki 200 metrekare genişliğine sahip yüzme havuzunun üstü açılıp kapanabileceği bildiriliyor.

Açık otoparkların ve 300 adet araç kapasiteli kapalı otoparkın inşa edileceği projenin taslağında elektrik kesintilerine karşı her bloka jeneratör yer alıyor. Su kesintilerine karşı önlem olarak su deposu da düşünülen projede hızlı asansör sistemi bulunuyor. 

Kameralı güvenlik sisteminin de yer aldığı projede akıllı ev sistemlerinin getirdiği koruma sisteminin yanı sıra sığınağın inşa edileceği belirtiliyor.

Arena Nüans projesindeki daire seçenekleri

Arıtılmış ve temiz suyun yanı sıra projedeki dairelerde akıllı ev sistemi kullanılacak. Konut sakinleri, konut içini İnternet bağlantısı olan her yerden yönetip izleyebilecek. Dairelerdeki akıllı ev sistemi, telefon veya tablet gibi akıllı cihazlar üzerinden; enerji yönetimini, ısıtma ve soğutma yönetimini, panjur ve perde kontrolü ve yönetimini ve priz yönetimini sağlayıp aydınlatma kontrolüyle kameradan belli bölgelerin izlenmesine olanak tanıyacak. Akıllı ev sistemi, hırsız ve yangın alarmını da destekleyecek.

Dairelerinin tamamında klima sisteminin yer aldığı projedeki konutlarda jakuzi de bulunacak. 

Projedeki 1+1 tipindeki daireler brüt 70 (net 54) metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler brüt 138 (net 101.20) metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler brüt 195 (net 156.30) metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki daireler brüt 333 metrekare (net 246) genişliğinde, 5+1 tipindeki daireler ise brüt 363 metrekare (net 279) metrekare genişliğinde inşa edilecek.

Arena Nüans nereye inşa ediliyor?

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 2289 Sokak, No :9 Beylikdüzü / İstanbul açık adresi üzerinde inşa edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 49 46