Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Arıcan Still konutları nerede yükseliyor?

Mersin’de inşa edilen Arıcan Still projesinde üç blok içerisinde toplam 79 adet daire bulunuyor. Çalışmalarına geçtiğimiz yılın haziran ayında başlanan projede 13 katlı binalar yer alıyor. Projedeki bazı dairelere deniz manzarası eşlik ediyor. Yenişehir ilçesinde bulunan projenin çevresinde okul, hastane, spor salonu gibi birçok olanak bulunuyor.

Arıcan İnşaat tarafından 3 bin 317 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde çalışmalarına başlanan konut projesinin önümüzdeki yılın dördüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Arıcan Still projesinde sosyal donatılar

Yenişehir ilçesi Afetevler Mahallesi’nde çalışmalarına devam edilen Arıcan Still projesi yeşil dokulu geniş peyzaj alanlarına sahip. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, çocuk kulübü, çocuk oyun alanı, spor salonu, futbol sahası, fitness salonu, yürüme alanları ve oturma alanları bulunuyor.

34. Cadde’de bulunan duman dedektörü, hırsız alarmı ve yangın dedektörünün yanı sıra özel güvenlik hizmetlerinin de bulunduğu projede açık otopark ile birlikte kapalı oto parka da yer veriliyor.

Projede hangi konut seçenekleri sunuluyor?

Mersin’in merkezî yerlerinden Yenişehir ilçesinde bulunan Arıcan Still projesindeki 2+1 tipindeki daireler brüt 109 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise brüt 137 metrekare ile brüt 157 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor. Yeşil alanların yoğunluğu oluşturduğu projedeki bazı dairelere deniz manzarası da eşlik ediyor.

Arıcan İnşaat’ın devam eden iki konut projesinden biri olan projedeki dairelerde ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunuyor.

Proje nerede bulunuyor?

Mersin’in merkezî konumlarının birinde yer alan Arıcan Still projesi özel bir hastaneye, ilkokul, ortaokul, liselere, özel bir okula, Servet Tazegül Kapalı Spor Salonu’na ve Mersin Cimnastik Salonu’na  yürüme mesafesinde bulunuyor. Mersin Üniversitesi ve Adana – Erdemli Otoyolu’na yakın mesafelerde konumlanan proje;

Afetevler Mahallesi, 34. Cadde, Yenişehir / Mersin açık adresinde inşa edilirken aşağıdaki telefon numarasından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

0 541 242 24 46