Kategoriler
Proje Haberleri

Arıcan Still Projesinde Daire Fiyatları Ne Kadar?

Mersin Yenişehir konut projesi Arıcan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Kuzeykent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları bütün hızıyla devam etmektedir. Arıcan Still konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Yenişehir İlçesi, Kuzeykent Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Arıcan Still konut projesi kapsamındaki daire içleri ebeveyn banyosu, vestiyer, ankastre set, görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda site içerisinde spor salonu, oyun parkı, açık yüzme havuzu, sauna gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, güvenlik, kapıcı, otopark gibi özelliklere de sahiptir. Mersin konut projesi kapsamındaki daireler iki konut tipinden meydana gelmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Konut projesi eşsiz mimarisi, merkezi konumu ve yaşamınıza değer katacak özellikleri ile sakinlik severlerin beğenisini toplamaktadır. Aynı zamanda üst düzey kalitede kullanılan malzemeler ve zevkle donatılmış dairelerde konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Arıcan Still Daire Fiyatları Ne Kadar?

Arıcan Still konut projesinde yer alan dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Projedeki daireler krediye uygundur. Bu kapsamda satışları devam eden 3+1 tip dairelerin fiyatları 730 bin TL’den başlayarak 790 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Mersin Yenişehir’de 34.Cadde ile 32.Cadde arasında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0324 341 44 66 ve 0541 242 24 46 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version