Kategoriler
Proje Haberleri

Aris City Center Altınordu satışları devam ediyor

Aris City Center Altınordu projesi detaylarıyla sizlere sunulmaktadır. Ordu’da bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Altınordu konut projesi Üçüzler İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ordu İli, Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

3 bin 600 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde tek konut bloğunda toplam 94 adet daire yer almaktadır. Bu proje konforlu yapısı ve modern tasarımıyla oldukça dikkat çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah odalar sunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu evin özelliklerinden de yararlanmanız mümkündür. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler özellikleri ile dikkat çeken bu evlerin konumu bakımından avantajlarını da öğrenebilirsiniz. Bu projede yer alan dairelerin taamı 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt  70 metrekare, net ise 65 metrekaredir.

Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Ordu da yer alan bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir. Aynı zamanda site içerisinde asansörde mevcuttur. Güvenlik bakımından depreme de yangına da oldukça dayanıklı bir sistemi vardır. Laminat zemini bulunan bu evin yapısını detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Sosyal alan olarak oyun parkı, spor alanı mevcuttur. Aynı zamanda evin dış yapısında ses ve ısı yalıtımı mevcuttur.

Aris City Center Altınordu konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Sağlık sorununa karşı hastane, eczane ve sağlık ocağına yakın olması artı olan bir özelliği olarak söylenebilir. Ayrıca semt pazarına ve markete yakın olması da iyi bir konuma sahip olduğunun göstergesidir. Şehir merkezine yakın olmasından dolayı sizler ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla sorun yaşamazsınız. Eğitim gören öğrencilere İlkokul, ortaokul, lise ve üniversiteye yakın olması iyi bir özelliğidir. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Aris City Center Altınordu fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda brüt 70 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 280 bin TL’den başlamaktadır. Dairelerin fiyatları 340 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Aris City Center Altınordu hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0 (538) 237 95 49 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version