Kategoriler
Proje Haberleri

Aris Grand Tower fiyat listesi

Zerka Yapı, Nihal İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Gürdoğan İnşaat firmalarının ortak girişimi tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Esenyurt İlçesi, Zafer Mahallesi’nde hayata geçirilen Aris Grand Tower projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Aris Grand Tower fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

6 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje tek kule bloktan meydana geliyor. 45 katlı tek kule bloktan meydana gelen proje içerisinde 310 adet konut, 18 adet ticari ünite ve 2 adet penthouse yer almaktadır. Toplam 330 adet bağımsız bölümden meydana gelen projede 1 adet de lobi bulunuyor.

Proje bünyesinde dairelerin dışında ayrıca ticari üniteler de yer alacak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve ticari üniteler bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Kırk beş katlı olarak hayata geçirilen proje bünyesinde yer alan konutların satışları devam ediyor.

Projede daire özellikleri neler?

Proje içerisinde yer alan daireler üç farklı tipte tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Aris Grand Tower projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 70 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 1+1 tip daireler 70 ve 84 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 2+1 tip daireler 106 ve 128 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip daireler ise 170 ve 187 metrekare aralığında tasarlandı.

Aris Grand Tower fiyat listesi

Proje içerisinde yer alan daireler tipleri, büyüklükleri ve cephesine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede fiyatlar 365 bin TL’den başlıyor 790 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Aris Grand Tower projesindeki 70 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 365 bin TL’den başlıyor 457 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan 106 ile 128 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 548 bin TL’den başlıyor 790 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Aris Grand Tower projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, SPA, kafe, sauna, fitness salonu, 7/24 güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konutlar Zafer Mahallesi’nde inşa edildi. Aris Grand Tower projesi Adile Naşit Bulvarı’nda yer alıyor.

E-5 Tem-Bahçeşehir yolu üzerinde, metrobüs yoluna yürüme mesafesinde bulunan projenin satış ofisi Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı No: 30-32 Esenyurt / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 444 23 20