Kategoriler
Proje Haberleri

Arissa Nova Batıkent 450 bin TL peşinatla satışta

Arissa Nova Batıkent modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde yükselen Arissa İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Yenimahalle İlçesi Yuvaköy Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Arissa Nova Batıkent modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri 1.sınıf kalite malzemeler ve işçilikle donatılmıştır.

Proje aynı zamanda çocuklar için etkinlik alanları, oyun parkları, aktivite alanları gibi sosyal donatılara sahiptir. Ayrıca geniş bir kısmı yeşil alana ayrılmış olup site içerisinde açık otopark bulunmaktadır. Malatya Yeşilyurt konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 4,5+1 tip daireler bulunmaktadır. Büyüklükleri ise brüt 190 metrekare olarak planlanmıştır.

Arissa Nova Batıkent konumu ve fiyatları hakkında

Arissa Nova Batıkent konut projesi, Batıkent Yuva mevkiinde, çevre yoluna yakın mesafede konumlandırılmıştır. Yeni yerleşim alanında yer alan proje aynı zamanda lokasyonlara da oldukça yakın mesafedir.

Daireler lansman fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca kısa bir süreliğine 450 bin TL peşin ve 9 bin TL 50 ay taksit imkanları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0545 345 63 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…