Kategoriler
Proje Haberleri

Arium Residence ödeme seçenekleri

İstanbul’un Eyüp ilçesinde, RMA Group imzasıyla hayata geçirilen Arium Residence konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

112 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen konut projesinde, 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 50 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiyor. Projede normal ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Arium Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 557 bin TL olarak belirlendi. Konut projesindeki en yüksek daire fiyatı ise 2 milyon TL olarak belirlendi. Projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Arium Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kamealı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Orman manzaralı olan konut projesinde ayrıca pilates salonu ve hobi alanları da mevcut durumda. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesinde geniş ve yeşil peyzaj alanları da mevcut. Projede merkezi klima sistemi de yer alacak.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Konut projesi, İstanbul Havalimanı’na giden metro hattının Kemerburgaz durağına yürüme uzaklığında inşa ediliyor.

Arium Residence konut projesi, Zümrüt Sk., Mimarsinan Mahallesi, 34075 Eyüp/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0538 222 1 222 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.